13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Peste 1,7 milioane de lei, pe PNDL, pentru Băile Herculane

Politică

Guvernul României a achitat prima tranșă de bani din proiectul „Reparații străzi și parcaje strada Trandafirilor, zona I și Zona II în orașului Băile Herculane”.

Potrivit primarului orașului stațiune, Cristian Miclău valoarea proiectului este de 3,6 milioane de lei, fără TVA, iar acești bani acoperă prima plată către constructor:

Constructorul este din Timișoara a executat întreaga lucrare pe Trandafirilor. Banii primiți acum de la Guvern, cele 1,7 milioane de lei reprezintă prima tranșă către constructor. Reprezentanții firmei din Timișoara au depus chiar ieri situația de decont la Minister, pentru achitarea tranșei a II a. Recepția lucrării, care este finalizată va fi efectuată în perioada următoare”, ne-a declarat primarul Cristian Miclău.

Proiectul a cuprins refacerea părții carosabile, trotuarelor, parcajelor vechi, extinderea cu noi locuri de parcare, zonelor verzi, precum și iluminatul public în zona dintre blocuri –  (zona 1) și de asemenea in spațiul situat în zona cartier blocurilor ANL (zona 2) unde se va amenaja, în plus și un loc de joacă pentru copii.

spot_img

Actualitate