5.9 C
Caransebeş
5.4 C
Reșița
4.9 C
Oţelu Roşu
miercuri 29 noiembrie 2023

Breaking News! Tragedie într-o familie din Caransebeș! A fost găsit spânzurat

Politică

Un tânăr de 22 de ani a fost găsit spânzurat în această seară în casa unde locuia cu bunicii. Un vecin i-a descoperit trupul neînsuflețit.

Tragedia s-a petrecut într-o casă de pe strada Simion Bărnuțiu, băiatul de 22 de ani atârnând de o grindă de la podul casei.

Tânărul găsit fără suflare a fost crescut de bunici, părinții fiind plecați la muncă în străinătate.

Poliția Municipiului Caransebeș a deschis o anchetă pentru cercetarea modului în care s-a produs tragicul incident. Ala efectuarea autopsiei vor fi prelevate probe inclusiv pentru depistarea unor substanțe stupefiante.

Surse oficiale precizează că:

Astăzi, la ora 16.47, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că l-a găsit pe vecinul său, de 22 de ani, spânzurat în locuință.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, deplasat la fața locului, a constatat decesul tânărului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

spot_img

Actualitate