21.2 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.2 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Sorin Grindeanu: „Sunt extrem de mândru de bănățenii mei!”

Politică

Bănățenii au votat pentru schimbare la Caraș-Severin și continuarea proiectelor la Caransebeș. Prin-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu mulțumit de rezultatele din Banat!

Alfred Simonis va fi un președinte de Consiliu Județean Timiș cu viziune, implicat, muncitor! Revenirea lui Silviu Hurduzeu la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin echivalează cu dezvoltarea și proiectele de succes pentru Caraș- Severin! Sunt bucuros pentru prietenul meu Călin Dobra, pentru noul mandat al lui Felix Borcean și pentru zecile de primari din Caraș și Timiș care vor munci pentru comunitățile lor! Să continuăm împreună pentru Banat! Pentru că ACASĂ este cel mai bine!”, spune Sorin Grindeanu.

Silviu Hurduzeu mulțumește tuturor cărășenilor pentru încrederea lor! „Faptul că îmi oferă ocazia să fiu din nou președinte al Consiliului Județean este un mare motiv de fală, dar înțeleg și obligația uriașă care îmi revine. Voi încerca să răsplătesc această încredere prin fapte cât mai bune pentru județul nostru. Vremea scandalului a luat sfârșit. Vom construi în tihnă, cu seriozitate și muncă pentru binele Carașului. Sunt și voi rămâne om de echipă. Le sunt recunoscător colegilor mei din #PSD care m-au susținut și care au înțeles și acceptat că a venit vremea să câștigăm alegerile cu un mesaj pozitiv, să încercăm să-i unim pe oameni și, în anumite momente, să avem capacitatea creștinească de a întoarce și celălalt obraz. Va fi bine!”, spune Silviu Hurduzeu.

spot_img

Actualitate