21.2 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.2 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Magica Balta, echipa suporterilor din Balta Sărată este campioana Ligii a IV a și merge la barajul de promovare!

Politică

ACS Magica Balta Caransebeș este campioana Ligii a IV-a din Caraș-Severin. Elevii lui Petru Bona au reușit să termine pe prima poziție, cu 69 de puncte, și vor reprezenta județul la barajul de promovare în Liga 3!

Meciurile se vor juca cu campioana din județul Timiș. Partidele de la baraj sunt programate în 16 și 23 iunie, cu primul meci pe terenul din Balta Sărată!

Magica Balta Caransebeș este echipa care, în ultimele trei ediții, a câștigat câte un trofeu. Magica și-a apărat trofeul, după ce s-a impus în finala cu Armeniş cu scorul de 3-1. În campionat, Magica a avut cel mai bun atac, cu 105 goluri marcate, dintre care jumătate sunt opera lui Adrian Megheleș. Totodată, Magica are și cea mai bună apărare, cu numai 20 de goluri primite.

Cel mai probabil, caransebeșenii vor întâlni la baraj pe Timișul Șag, echipă antrenată de fostul internațional Srgian Luchian, care are în componență foști jucători de Liga 1 și Liga 2,  precum Alex Munteanu, Octavian Drăghici, Petre Ivanovici, Adrian Zaluschi sau Carol Taub.

spot_img

Actualitate