21.2 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.2 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Liberalii cărășeni au făcut baie de mulțime în Piața Gugulanilor!

Politică

În piața Gugulanilor din Caransebeș, echipa PNL pentru Primăria și Consiliul Local Caransebeș a făcut baie de mulțime printre gugulani deopotrivă vânzători și cumpărători.

Evenimentul a fost onorat de prezența unor personalități politice marcante, printre care senatorul PNL Marcel Vela, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca și primarul municipiului Reșița, Ioan Popa.

În piața gugulanilor s-a subliniat importanța implicării active în viața comunității și au prezentat principalele obiective și proiecte pentru dezvoltarea regiunii. De asemenea, toți liderii politici au ținut să le spună caransebeșenilor prezenți la întâlnire că varianta optimă pentru viitorul municipiului este o administrație liberală, prin echipa condusă de mine, din postura de viitor primar. Acțiunea de campanie a fost marcată de o atmosferă de entuziasm și speranță, participanții având ocazia să interacționeze direct cu noi, toți cei prezenți, și să ne adreseze întrebări. Întâlnirea a demonstrat unitatea și determinarea echipei PNL de a lucra pentru binele comunității, reflectând încrederea și susținerea pe care le-o acordăm cetățenilor”, a spus candidatul PNL Dumitru Rujan.

spot_img

Actualitate