13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Milioane de euro pentru Spitalul Caransebeș! Sumă fabuloasă anunțată de Felix Borcean, printr-un nou program de finanțare a spitalelor

Politică

Peste 50 de milioane de euro pentru Spitalul Caransebeș! Finanțarea este posibilă prin Programul național de investiții pentru consolidarea spitalelor „Mihail Cantacuzino”.

Investițiile pot acoperi realizarea de construcții noi, lucrări de modernizare/reabilitare, extinderea unor construcții existente, inclusiv lucrări de conectare la clădiri existente.

Finanțarea este una generoasă pentru reabilitarea totală a spitalului, noi avem proiectul pregătit, acele imagini pe care eu le-am prezentat sunt rodul proiectanților care se ocupă deja de acest proiect. Proiectul propriu-zis este aproape finalizat, voi veni și cu alte detalii despre corpurile noi în care vor fi relocate unele secții precum cea de Boli Infecțioase, care acum e la Bora. Eu cred că în toamnă vom obține finanțarea, cu sprijinul lui Sorin Grindeanu, al lui Marcel Ciolacu, am încredere că vom avea spitalul reabilitat.”, a precizat primarul Felix Borcean.

spot_img

Actualitate