13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Hoț de mașini prins la Domașnea! Bărbatul a furat autoturismul din zona Spitalului din Caransebeș

Politică

Un bărbat a furat o mașină din Caransebeș, a condus-o până într-o stație PECO de pe DN 6, dar, din cauza bâlbâielilor din benzinărie (card refuzat la casierie), a fost anunțată Poliția.

În cursul zilei de ieri, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de un cetățean bulgar de 52 de ani, bănuit că ieri, la ora 12.45, ar fi sustras un autoturism lăsat neasigurat și cu cheile în contact pe strada Grădinilor din Caransebeș, fără ca proprietarul mașinii să observe dispariția autoturismului.

După comiterea faptei, cel bănuit ar fi condus autoturismul până în localitatea Domașnea, ar fi oprit într-o benzinărie, unde ar fi alimentat autoturismul cu carburant, fiindu-i refuzată efectuarea plății contravalorii carburantului, iar ulterior angajații benzinăriei ar fi sesizat poliția.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în cauză cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

FOTO: ARHIVĂ

spot_img

Actualitate