16.1 C
Caransebeş
17.7 C
Reșița
15.1 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Arin Ispas candidatul Dreptei Unite la funcția de primar al Caransebeșului: „Proiectăm și construim împreună!”

Politică

Echipa de campanie a Alianței Dreapta Unită la alegerile locale din Caransebeș este prezentă în aceste zile în cartierele urbei, dorind să se prezinte cetățenilor, cu o slogan ușor de reținut: „proiectăm și construim împreună!”

Pentru prima dată împreună într-o alianță reprezentanții Partidul Dreapta Unită, USR și PMP doresc să aducă schimbarea în municipiul Caransebeș.

Arin Ispas spune că sloganul „așa sunt toți, de ani de zile, doar promit…” nu se aplică și lor:

Cu aceste două noțiuni ne luptăm zilele acestea. Constant suntem bombardați cu sute de întrebări și comentarii pe această temă. Iar răspunsul nostru este simplu și ușor demonstrabil: nu suntem aceiași oameni și nu facem aceleași promisiuni. Această nemulțumire (dar și multe altele) ne-a unit și pe noi, echipa Dreapta Unită Caransebeș. Cu mândrie pot spune că suntem necunoscuți, pentru că ocupația noastră din ultimii ani a fost să ne clădim afacerile și carierele în mod onest și să avem grijă de familiile noastre. Dar, văzând direcția în care ne-am îndreptat în ultimii ani, am decis să facem ceva. Nu putem să mai rămânem indiferenți la tot ce se întâmplă și doar să ne plângem prin comentarii și la colțul străzilor”, ne-a declarat Arin Ispas candidatul Dreptei Unite la Primăria Municipiului Caransebeș.

Alianța Dreapta Unită oferă oameni de calitate, fără interese personale, spune Arin Ispas.

spot_img

Actualitate