13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Pagubele din apartamentele din Balta Sărată vor fi suportate de firma care executa lucrările! Acoperișul va fi terminat în regim de urgență

Politică

La Balta Sărată pagubele din apartamente, în urma infiltrațiilor după ploile abundente, vor fi suportate de firma care realizează lucrările de reabilitare termică.

Avand in vedere materialele video apărute în mediul online, În urma ploilor torențiale din ultima perioadă, datorită lucrărilor la acoperișul blocului G2 din Baltă Sărată, apa a pătruns în mai multe apartamente și pe casa scării, provocând daune materiale locatarilor.

Lucrările au început în baza contractului de lucrări semnat în urma unei licitații publice, iar prin procesul verbal nr. 1959/25.01.2024 amplasamentul a fost predat constructorului, acesta fiind responsabil pentru toate lucrările dar și daunele produse din culpa sa.

Văzând dezastrul produs de apa infiltrată din cauza că acoperișul nu a fost asigurat corespunzator, Primăria Caransebeș a purtat, în regim de urgență discuții cu firma care se ocupă de lucrări și au stabilit următoarele:

– firma se va mobiliza să finalizeze lucrările la acoperiș în regim de urgență (o săptămână), asigurând totodată acoperișul pentru a nu se mai infiltra apa de ploaie;

– toate pagubele produse vor fi suportate de firma care executa lucrările, aceștia asumându-și să execute orice lucrări sunt necesare pentru a remedia distrugerile cauzate de apa infiltrată și să despăgubească proprietarii afectați în funcție de daunele produse.

<Ne pare rău pentru disconfortul creat, suntem solidari cu oamenii care au fost afectați de această situație neplăcută și ne vom asigura ca astfel de situații să nu mai existe, iar cei vinovați să plătească pentru daunele produse>, spune Felix Borcean, primarul Caransebeșului.

spot_img

Actualitate