14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Luminița Verdeș: „A început deja campania electorală?!”

Politică

La dezbaterea regulamentului de funcționare a parcărilor din municipiul Caransebeș, în cadrul ședinței de Consiliu Local, câțiva consilieri au fost revoltați de amenzile mari care se dau la Piața Gugulanilor dacă ești prins că nu ai plătit parcarea în sumă de 2 lei pe oră!

Atât consilierul liberal Lazăr Todorescu, cât și colegul de partid Puiu Paica au precizat că amenda de 100 de lei este mare pentru neplata parcării la piață. Aceștia au fost susținuți de viceprimarul Bebe Pasere care a adăugat, cităm: „deci haideți să discutăm cum se dă amenda în piață…, în piață se urmăresc oamenii, cum te-ai dat jos din mașină, cum te-a executat!” a spus Bebe Pasere.

Eu nu sunt de acord cu așa ceva, eu am văzut femeie în piață care plângea că trebuie să dea 100 de lei, pentru parcare, pentru 2 lei că nu plătești, să dai 100 de lei sau mai mult 500 sau 1000 de lei, păi suntem nebuni ce dracu!”, a spus Puiu Paica.

„Raportat la salariile din Caransebeș, amenzile mi se par foarte mari, se mai întâmplă greșești, dar să plătești 100 până la 500 de lei, mi se pare foarte mult”, a spus consilierul Pro România Marian Corduneanu.

Primarul Felix Borcean a explicat că, de ce trebuie să se ajungă acolo, de ce să nu se plătească cei 2 lei pe oră, ca să nu se ajungă la amendă?

Și de ce să nu o spunem pe-a dreaptă Bebe, tu cu domnul Juca de la parcări ați făcut regulamentul ăsta și eu l-am luat la corectat că nu putem să punem în oraș și sâmbăta, duminica!”, i-a spus Borcean viceprimarului Bebe Pasere: „păi Bebe așa a fost, tu te-ai ocupat de treaba asta! amenzile erau aceleași”. Discuția a continuat, viceprimarul spunând că el nu a propus așa ceva: „Taxa de 100 de lei este o taxă pe care a băgat-o așa pe sub ușă Luminița Verdeș la piață și îmi asum ce spun!”, a spus Pasere.

Luminița Verdeș, șefa Pieței Gugulanilor a venit în ședință după ce a urmărit live pe FB declarațiile consilierilor și în special acuzația viceprimarului:

Ce a început campania electorală? să dați bine la cetățeni? Nu stă nimeni, nu pândește nimeni să urmărească pe nimeni, orașul este aglomerat de mașini, lumea vine și vă spune că a stat 2 minute și a fost sancționat, nu e adevărat! Știți foarte bine că este aplicația parcării care aplică taxa de 100 de lei achitată în 48 de ore, dacă nu se plătește parcarea de 2 lei pe oră, dar haideți să vă spun de ce sunteți supărați, pentru că până acum ați fost învățați să vă rezolvați problemele! Și dintre consilieri au fost sancționați pe tariful majorat și au plătit conform hotărârii Primăriei. Deci această aplicație nu mai merge cu relații, cu neamuri…, ai greșit plătești”, a spus Luminița Verdeș, șefa Pieței Gugulanilor.

spot_img

Actualitate