1.2 C
Caransebeş
-0.3 C
Reșița
0.2 C
Oţelu Roşu
joi 30 noiembrie 2023

Din acest sezon, 2023-2024 Caransebeșul are volei în Divizia B!

Politică

După ani de pauză de la desființarea echipei de volei masculin Divizia A, iată că la Caransebeș iubitorii acestui sport pot veni din nou la sală! De această dată la sala CSS pentru a urmări lotul proaspăt înființat al Clubului Sportiv Municipal, care va activa în divizia B!

Clubul Sportiv Municipal a promis o secție de volei feminin, care să se înscrie în Divizia B, acum se numește Seria II Vest, în care junioarele de la CSS să poată să activeze pentru o mai bună pregătire!

Echipa va fi antrenată de către Laura Andrei, directorul CSS Caransebeș și antrenoarea junioarelor. Pe lângă sportivele tinere vin să întregească echipa, foste jucătoare cu mai multă experiență.

Iată și componența lotului: Roxy Valagiurgi, Roxana Pașalău, Denisa Popa (fosta Puiky) CS Otelu-Rosu, Dima Mariana, Draghina Andrada CSM Timișoara, plecata de la Caransebeș, Arjoc Nicoleta, de la CSS, Ionița Andreea CSU Oradea, si junioarele: Titiriga Maria, Pascal Maria, Fiat Nicoleta, Balaescu Alessia, Boska Maria și Sirbu Anda.

În prima etapă: CSM Caransebeș va juca pe teren propriu cu echipa CS U NTT DATA Cluj, sâmbătă, 7 octombrie de la ora 12.00. Din seria Vest mai fac parte echipele CSU Poli Timișoara, CSU CNUE Medicina Tg. Mureș, CSU Oradea și CSM Sighetu Marmației.

spot_img

Actualitate