14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Școlarii de la Hercules au dat nas în nas cu polițiștii!

Politică

Astăzi copiii de la clasele I-IV din cadrul Liceului „Hercules” Băile Herculane au avut o mare surpriză, primind vizita unora dintre eroii pe care cei mici îi îndrăgesc cel mai mult.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Rutiere a Județului Caraș-Severin și al Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Băile Herculane i-au vizitat pe copii în cadrul unei lecții deschise de educație rutieră.

Micuții au absorbit ca un burete toate informațiile pe care le-au primit de la domnii polițiști, dar le-au și au arătat că ei înșiși știu cum să se comporte în preajma șoselei.

Cel mai important este însă că cei mici, împreună cu doamnele învățătoare, s-au bucurat nespus și au participat cu drag la această lecție inedită care îi va face cu siguranță mai responsabili în apropierea șoselei.

Copiii învață mult prin imitarea adulților, așadar este responsabilitatea noastră, a celor mari pe care copiii îi imită în comportament să evităm condusul agresiv, viteza, trecutul străzii prin locuri nepermise și toate celelalte reguli de circulație.

spot_img

Actualitate