0.6 C
Caransebeş
3.7 C
Reșița
0.5 C
Oţelu Roşu
vineri 03 februarie 2023

Primarul Cristian Miclău bifează un nou proiect, de aproape 7 milioane de lei

Politică

Mobilitatea urbană în atenția primarului Cristian Miclău! Fonduri de aproape 7 milioane de lei prin Programul Operațional Regional vor intra în bugetul orașului de pe Valea Cernei.

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 19 noi contracte de finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, în valoare totală nerambursabilă de 28.566.514 de lei. 10 dintre acestea vizează modernizarea serviciilor sociale, culturale și educaționale și alte 9 proiecte au ca obiectiv creșterea competitivității unor microîntreprinderi, prin dezvoltarea activității și achiziționarea de echipamente moderne.

Primarul Cristian Miclău anunță că orașul Băile Herculane este singurul din județul Caraș-Severin care a obținut finanțarea pentru reabilitare urbană. Valoarea totală a proiectului este de 6.751.174 de lei.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene pentru sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii și îmbunătățirea calității vieții populației.

Banii vor contribui la lucrări de reabilitare a clădirii Școlii Generale cu clasele I-IV, amenajare curte scoală, construire corp nou de clădire P+1 în curtea școlii, unde vor fi amenajate 2 săli de clasă, la etaj și o sală de sport la parter, cu vestiare și grup sanitar, precum și înlocuirea centralei termice cu una de capacitate mai mare.

spot_img

Actualitate