13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Caransebeșenii invitați la un sondaj de opinie! Autobuze electrice?

Politică

Primăria municipiului Caransebeș a inițiat un sondaj de opinie online pentru a afla părerea caransebeșenilor despre traficul din municipiu și soluțiile care s-ar impune în viitorul apropiat.

Creșterea traficului a crescut și nivelul poluării aerului, a poluării sonore și a vibrațiilor, noxele fiind o cauză importantă a degradării mediului în municipiul Caransebeș.

Pentru fluidizarea traficului și pentru asigurarea mobilității în oraș este necesară folosirea mijloacelor de transport în comun (autobuze și microbuze electrice), încurajarea în principal a folosirii mijloacelor alternative de transport: utilizarea bicicletelor, inclusiv circulatul pe jos în zonele centrale, cât și implicarea activă în procesul decizional la nivel local al cetățenilor.

Cei care doresc să își spună opinia pot completa chestionarul din linkul de mai jos, prin care municipalitatea își dorește identificarea mai multor aspecte privind necesitatea modernizării și eficientizării transportului public în municipiul Caransebeș.

https://forms.gle/Tw64EAWTyCmiiKPD8

spot_img

Actualitate