12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Ziua femeii creștine în Episcopia Caransebeșului

Politică

În fiecare an, la praznicul Bunei Vestiri, Biserica Ortodoxă Română sărbătorește Ziua Femeii Creștine, cea dintâi dintre femei fiind Maica Domnului. În acest context Episcopia Caransebeșului organizează vineri, 25 martie, de la ora 17.00, în sala de festivități „Mitropolit Nicolae Corneanu”, acțiunea „Ziua Femeii Creștine – Chipul Maicii Domnului”.

Evenimentul va fi deschis de un recital de muzică clasică interpretată de artiștii Aura Twarowska, mezzosoprană, Lucian Petrila, la vioară, Alexandra Guțu, la violoncel, Silviana Cîrdu, la pian, și în interpretarea grupului psaltic „Ethos” a  pricesnelor și cântărilor închinate Maicii Domnului și femeii creștine.

De asemenea Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, va susține meditația cu tema „Maica Domnului și mama creștină”.

Evenimentul va fi prezentat de filologul Diandra David și sunt invitați toți cei care doresc să își dedice sufletele, în Ziua Bunei Vestiri, Maicii Domnului și mamelor care oglindesc, dragostea deplină față de copiii lor. 

spot_img

Actualitate