13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Vreme frumoasă, gunoaie multe în cartierele Municipiului Caransebeș

Politică

Un nou cartier a fost igienizat astăzi, de către angajații Transal Urbis. După cartierul Nord a venit rândul unei alte zone în care nu se ține cont de platformele special amenajate. Până la sfârșitul lunii vor fi acoperite toate cartierele.

Astăzi s-au efectuat servicii de curățenie și igienizare în cartierul Balta Sărată. Au fost colectate aproximativ 5 tone de gunoi, dintre care foarte multe materiale rezultate din construcții.

Rugăm locuitorii acestui cartier, să păstreze zona din jurul platformelor în starea în care este astăzi și să nu mai depoziteze moloz sau resturi din construcții în zonele neamenajate. Pentru aceste servicii vă rugăm să contactați serviciul de salubrizare telefon 0255/511878”, ne-a declarat Camelia Păun, responsabil proces de monitorizare a deșeurilor.

Acțiunea de astăzi s-a încadrat într-o campanie solicitată de către Primăria Municipiului Caransebeș, pentru a igieniza cartierele municipiului, dar și a conștientiza cetățenii că toate acestea generează costuri suplimentare, pe care tot cetățeanul le plătește, sub o formă sau alta.

spot_img

Actualitate