13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Fugită din calea războiului, o femeie din Ucraina a dat naștere unui băiețel la un spital din Banat!

Politică

Copilul s-a născut zilele trecute la maternitatea din Lugoj, mama din Ucraina riscând foarte mult să plece la drum, ne-a declarat omul de afaceri Gabriel Olariu. Centrul de Studii Biblice Surduc a pus la dispoziție cazare pentru un număr de 30 de refugiați.

La Surduc avem o locație coordonată de Centrul de Studii Biblice, care în prezent este pusă la dispoziție, cazare cu masă pentru femeile care au fugit din calea războiului. Asociația Precept Ministries pentru Europa de Răsărit s-a implicat pentru aducerea celor 30 de refugiați, femei cu copii în România. Una dintre femei a născut la Maternitatea din Lugoj un băiețel sănătos, iar tatăl nu s-a putut bucura de acest miracol pentru că a rămas să-și apere țara, într-o localitate de lângă la Cernăuți”, ne-a declarat Gabriel Olariu.

Refugiații au toate condițiile de cazare și masă, respectă programul oferit de asociația creștină, însă gândul și sufletul lor este acasă. Cele 30 de mame cu copii și persoane în vârstă rămân la Surduc până când pericolul din Ucraina va dispărea.

https://www.facebook.com/PreceptRomania/videos/2291595770895884

spot_img

Actualitate