13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Campanie de toaletare a platanilor seculari din parcul Dragalina!

Politică

Primăria Caransebeș a început astăzi, 1 martie 2022 acțiunea de toaletare a platanilor din parcul General Dragalina, în urma căreia nu numai că vor fi înlăturate crengile uscate, ci se vor înlătura și cuiburile de ciori.

Pentru realizarea lucrării de toaletare a copacilor, administrația publică locală a semnat un contract cu o firmă specializată în alpinism utilitar din Bistrița Năsăud.

Alpiniștii utilitari au luat fiecare platan în parte la verificat, ca să putem să-i toaletăm și în continuare să regândim zona, să o dezvoltăm. Primul pas este acesta, să avem siguranța atât a locurilor de joacă, cât și a spațiilor de popas din Parcul Dragalina, că fără asta, degeaba investim acolo și ne trezim cu vreun necaz. Pasul doi, să scăpăm de ciori. N-o să dispară deloc, aia e mai complicat. O să vedem cum vor fi toaletați platanii, ce grad de siguranță vom avea acolo”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Edilul a mai precizat că această acțiune este coordonată de către Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR).

spot_img

Actualitate