13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

O autospecială de stins incendii implicată într-un accident rutier, la Caransebeș

Politică

Apelul la 112 a anunțat astăzi, 12 februarie ora 12.20 un accident rutier pe Calea Severinului din municipiul Caransebeș între un autoturism și o mașină de stins incendii, care s-a aflat în acțiune.

Autospeciala pentru stins incendii, din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebeș se deplasa la intervenție, la un incendiu de vegetație izbucnit pe raza municipiului.

În accident, a fost implicat un autoturism aflat în trafic. În urma evenimentului, trei pompieri si șoferul autoturismului au nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

În vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs accidentul, sunt efectuate cercetări de către autoritățile competente. De asemenea, la nivelul unității se vor întreprinde masuri specifice de cercetare și evaluare a situației.

Traficul rutier de pe DN 6, intrare și ieșire din Caransebeș spre București a fost deviat pe străzile laterale pentru a nu exista blocaje.

Pentru degajarea drumului, la locul accidentului a fost adusa o macara de la SC Hidroconstructia SA Caransebeș. De asemenea, în sprijin, ajunge și o macara din cadrul ISU „Banat” al județului Timis.

spot_img

Actualitate