24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Putere și opoziție în CJ CS? De ce niciunul dintre consilierii din Caransebeș nu a argumentat în favoarea urbei?

Politică

Primarul Felix Borcean susține cauza Caransebeșului și va lua parte la toate ședințele de consiliu județean, unde se discută problemele Caransebeșului! Felix Borcean: „E bine ca, orice primar care-și dorește ceva de la Consiliul Județean să fie prezent, poate cât mai mulți!”

Edilul municipiului de pe Timiș și Sebeș a specificat că nu înțelege disputarea și presiunea din punct de vedere politic de la alocările bugetare: Mai mult de ce se vorbește de opoziție în condițiile în care PNL guvernează împreună cu PSD:

Faptul că am fost consultați de către președintele Dunca este un lucru lăudabil, care nu s-a mai întâmplat, eu le-am spus că, dacă mi-ar fi fost alocată o sumă X probabil că nu aș fi comentat, dar acea sumă să rămână. Vorbeau de putere și opoziție în Consiliul Județean păi cele două partide sunt la putere amândouă. Nu am înțeles discuția aceasta! Adică numai aici în Caraș-Severin există putere și opoziție? Ei formează Guvernul PNL – PSD, au majoritate în Consiliul Județean, cu toate conflictele de interese pe care le-au reclamat și se pare că sunt reale ale unora dintre consilieri. Nu am înțeles de ce niciunul dintre consilierii județeni din Caransebeș nu a argumentat în favoarea orașului lor, mai mult au făcut amendamente pentru unele comune ca Buchin, care știm cu toții că au o halcă mare din fostul Caransebeș unde s-au dezvoltat o serie de firme, deci bugetul lor nu e mic și Armeniș, când un număr mare din locuitorii din Armeniș lucrează la Spitalul Caransebeș și nu numai, atunci încerci să muști din bugetul Caransebeșului!”, a menționat primarul Felix Borcean.

spot_img

Actualitate