12.3 C
Caransebeş
11.8 C
Reșița
11.4 C
Oţelu Roşu
luni 26 februarie 2024

Breaking News! Accident rutier! Manevre de resuscitare pentru o victimă de sex feminin

Politică

Apel la 112 în această seară care a anunțat un grav accident rutier pe DJ 684 Voislova – Rusca Montană, soldat cu 3 persoane grav rănite.

Se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Trei persoane sunt grav rănite din care una se zbate între viață și moarte!

Pentru că o persoană a rămas încarcerată au intervenit Detașamentul de Pompieri din Caransebeș, dar și personalul medical de la Serviciul de Ambulanță și polițiștii de la Rutieră.

Din primele verificări în autoturism au fost 3 persoane de sex feminin. Două victime au fost transportate de către SMURD la Spitalul Municipal de Urgență, iar victimei încarcerate i se execută manevre de resuscitare de către echipajul SAJ.

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE:

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce o femeie de 50 de ani din Rusca Montană conducea un autoturism din direcția DN 68 către Rusca Montană, la ieșire dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și lovind un copac aflat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul unei pasagere de 52 de ani și rănirea conducătoarei auto și a celei de-a doua pasagere, în vârstă de 52 de ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

spot_img

Actualitate