24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Caz fericit în ambele accidente, în care au fost implicate microbuze, în ultimele 24 de ore, pe E 70!

Politică

Ceea ce se anunța plan roșu de intervenție s-a dovedit a fi un caz fericit, deși pasagerii au tras o sperietură soră cu moartea.

Nu au existat victime nici în urma accidentului de pe șoseaua de centură a Caransebeșului, nici pe drumul european E 70 ce leagă municipiul Caransebeș de Băile Herculane.

În primul caz apelul la 112 anunța un accident rutier în Caransebeș la ieșire spre Lugoj, în care au fost implicate un microbuz, un autoturism și autocar, fără persoane încarcerate.

A intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș iar cei 45 de pasageri aflați în autocar au fost transportați cu un microbuz la o sala de sport pusă la dispoziție de către Primăria Caransebeș, până la sosirea unui alt autocar pentru preluarea acestora. Evenimentul s-a petrecut ieri după amiază și ceea ce s-a anunțat ca fiind un plan roșu de intervenție s-a soldat doar cu avaria autovehiculelor implicate, cele câteva zeci de persoane nefiind vătămate.

Cel de-al doilea accident, anunțat în această dimineață la 112 s-a produs pe DE 70 între un microbuz cu număr de Bulgaria, cu 6 pasageri: doi bărbați, trei femei și un copil. Din fericire și în acest caz s-a dezactivat planul roșu, pasagerii fiind fără leziuni. Au ajuns la fața locului echipajele de pompieri și Ambulanta din Băile Herculane. Și în acest caz cei 6 pasageri de naționalitate bulgară implicați in accident sunt cazați la o pensiune, prin grija Primăriei Mehadia.

spot_img

Actualitate