34.6 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
32.6 C
Oţelu Roşu
luni 15 iulie 2024

Accident rutier pe drumul ce leagă Caransebeșul de Reșița

Politică

Două mașini s-au ciocnit pe Drumul Național 58 Caransebeș-Reșița, km 5-10. Accidentul a fost anunțat la Serviciul de Urgență 112 în jurul orei 13.30, două persoane suferind vătămări corporale.

Cele două autoturisme sunt înmatriculate în județul Timiș și cel mai probabil cauza accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

În urma impactului o persoană a rămas încarcerată. au intervenit de urgență echipajele ale ISU, SMUR, Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, Poliției Rutiere.

Conform informărilor IPJ, în timp ce o femeie de 34 de ani din județul Timiș, conducea un autoturism din direcția Caransebeș-Reșița, pe DN 58, la km 34+200 metri, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de un bărbat de 77 de ani, din comuna Zorlențu-Mare.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

spot_img

Actualitate