13.2 C
Caransebeş
12.7 C
Reșița
12.8 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Vila Elisabeta în linie dreaptă spre reabilitare, la Băile Herculane

Politică

Primarului orașului stațiune Băile Herculane, Cristian Miclău a primit vizita unei delegații de la Ministerul Culturii, pentru a stabili ultimele detalii tehnice pentru demararea reabilitării clădirii „Vila Elisabeta”.

Proiectul este întocmit de Primăria Băile Herculane în parteneriat cu Asociația Prin Banat și North Consulting, care vor organiza schimburi de experiență, bune practici, know-how și informații, pentru realizarea proiectului în condiții optime.

Am primit vizita delegației Ministerului Culturii, am vizitat împreună Vila Elisabeta pentru a se stabili ultimele detalii tehnice pentru a putea fi predat proiectul tehnic constructorului, apoi avizat și anul viitor să înceapă pregătirea de șantier”, ne-a declarat edilul orașului stațiune.

Delegația a fost condusă de către Bogdan Trâmbaciu, de la Unitatea de Management a Proiectului – Ministerul Culturii. Proiectul este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Valoarea totală a proiectului este de 10.759.214,72 lei, iar sprijinul financiar nerambursabil este de 8.607.371,78 lei.

spot_img

Actualitate