13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Piața Gugulanilor deschisă în minivacanța de 1 decembrie! Luminița Verdeș: „Atenție la bunurile personale!”

Politică

Piața Gugulanilor din municipiul Caransebeș este deschisă cumpărătorilor în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Cum, probabil că va fi aglomerație conducerea pieței recomandă prudență în purtarea bunurilor personale!

Programul de funcționare nu se va modifica!

Sectorul agroalimentar din Piața Gugulanilor este deschis conform programului: 7.00-19.00, la fel și piața de vechituri și Bazarul.

Noi angajații pieței asigurăm permanența serviciului public pentru buna desfășurare a activității de comerț, având în vedere că sunt și produse perisabile și ne gândim și la producători. Chiar dacă Serviciul Public are în dotare sistem video de supraveghere cu 31 de camere video, rog atât comercianții, cât și cumpărătorii să aibă grijă de bunurile personale, pentru că purtarea măștii ne protejează de Covid dar îi protejează și pe cei certați cu legea, care sunt mai greu de identificat”, ne-a declarat Luminița Verdeș.

Șefa Pieței a dat si un exemplu de acest fel, petrecut zilele trecute, când o femeie care-și avea toate actele și portofelul într-un rucsac purtat pe spate, astfel că hoțului i-a fost ușor să acționeze, masca favorizându-l pe acesta. Imaginile au fost predate Poliției unde femeia a depus o plângere. Portofelul a fost găsit gol, aruncat sub o mașină.

În altă ordine de idei în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, aproximativ 600 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin sunt prezenți în teren și acționează pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și limitarea pandemiei de Covid-19.

În medie, zilnic, peste 120 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, acțiuni speciale, precum și din cadrul altor structuri acționează pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.

De asemenea, polițiștii acționează împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

spot_img

Actualitate