32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Gh. Filipescu receptiv la problemele jupenilor! S-a rezolvat problema canalizării

Politică

După ce au fost semnalate mai multe nereguli pe care locuitorii din zona periurbană Jupa le-au avut în ultimele luni, șeful Aquacaraș Caraș-Severin, Gheorghe Filipescu a trimis echipe în zonă.

Atât problema apei potabile, cât și a canalizării au fost sesizate de către reprezentantul locuitorilor din Jupa în cadrul Consiliului Local Caransebeș, Carmen Gagiu. La scurt timp însă consilierul sătesc a fost contactată de șeful Aquacaraș, care a trimis o echipă în zonă.

Au fost probleme la canalizarea unor contribuabili, care plăteau factura, dar care din păcate aveau conductele înfundate. S-a mobilizat atât șeful Aquacaraș, domnul Filipescu, cât și primarul Felix Borcean și eu mă bucur s-a rezolvat imediat de la sesizarea problemei. Am întrebat și de stația de epurare și într-adevăr funcționează, are autorizație și eu cred că de acum lucrurile încep să meargă spre bine. Ca reprezentant al familiilor din satul aparținător Jupa în Consiliul Local eu voi ține legătura și cu Aquacaraș, dacă se vor ivi probleme să le putem rezolva în timp util”, ne-a declarat Carmen Gagiu.

CITEȘTE ȘI:

spot_img

Actualitate