24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Breaking News! Carambol pe centura Caransebeșului

Politică

4 tiruri s-au ciocnit cu puțin timp în urmă pe Centura Caransebeșului! O persoană a decedat! Circulația rutieră este întreruptă din ambele sensuri de mers. Polițiștii au deviat circulația în acest moment, pe rute adiacente!

În urmă cu puțin timp, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș s-a produs un accident în care sunt implicate 4 autocamioane.

Traficul rutier în zonă este blocat în totalitate până la finalizarea cercetării la fața locului.

Circulația rutieră este deviată prin municipiul Caransebeș, din sensurile giratorii Buchin și Jupa și intersecție Iaz.

Agenții de circulație roagă participanții la trafic sa circule cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

Revenim cu mai multe informații după finalizarea cercetării la fața locului, de către polițiștii rutieri.

UPDATE ora 15.55

În urma evenimentului, o persoană a fost încarcerată, ulterior declarat decedată, iar o alta a fost rănită, suferind o fractura membru inferior. Ambele cazuri au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș de către echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanta Caraș-Severin.

Unul dintre TIR-uri, încărcat cu grâu, este răsturnat. Echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului Caransebeș au acționat pentru descarcerarea victimei și asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor cu o autospecială pentru stingere și 2 autospeciale de descarcerare.

spot_img

Actualitate