21.7 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.8 C
Oţelu Roşu
duminică 14 aprilie 2024

Reprezentantul DSVSA Caransebeș se mută în birou nou în Piața Gugulanilor

Politică

Conducerea Serviciului Public Piața Gugulanilor a oferit gratuit un spațiu în noua clădire cunoscută sub denumirea de Hala de Lactate, pentru reprezentantul Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor, circumscripția Caransebeș.

Darea în administrare către DSVSA Caraș-Severin, a spațiului în suprafață de 70,60 mp., situat la etajul 1, al imobilului din Piața Gugulanilor, cu obligația de a păstra destinația spațiului aceea de Circumscripție Sanitară Veterinară Zonală și a achitării utilităților, a fost aprobată de către consilierii locali, cu un amendament propus de liderul grupului PSD Petrică Schinteie:

Eu sunt de acord, dar pentru că mandatul nostru se termină peste 3 ani nu e corect ca atribuirea acestui spațiu să se facă pe 5 ani. Cei care vor veni după noi vor decide la vremea respectivă. Amendamentul meu vine și după ce Guvernul ne-a omis de la alocarea de fonduri, pe noi ca și municipiu, iar DSVSA este în subordinea Guvernului!”, a declarat Petrică Schinteie.

Medicul din Circumscripția Sanitar Veterinară Caransebeș avea biroul până acum în clădirea administrativă a Pieței, menirea lui fiind de verificare și control, de la condițiile de igienă în spațiile de vânzare până la controlul alimentelor aduse pe piață.

spot_img

Actualitate