32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Promisiunea aproape de realitate! La Băile Herculane se regularizează râul Cerna

Politică

Ca urmare a numeroaselor demersuri făcute de primarul Cristian Miclău conducerea Apele Romane Banat a achiziționat serviciile de elaborare a studiului de fezabilitate „Amenajare râu Cerna pe sector B, Herculane, confluenta râu Belareca”, începând din zona centrului istoric până la confluența cu râul Belareca.

O delegație a ABA Banat a vizitat astăzi, 27.10.2021 Băile Herculane. Primarul Cristian Miclău a avut o primă întâlnire cu proiectantul și cu reprezentanții Apelor Romane Banat.

Am făcut o vizită pe teren și am aflat toate datele tehnice, propunerile de idei pentru proiectul de investiții și documentațiile de urbanism (PUZ – Zona Vicol), care se află în curs de avizare. Aceste informații sunt absolut necesare în realizarea unei investiții fezabile, care să îmbine partea tehnica cu aspectele sociale legate de calitatea vieții oamenilor si a turiștilor. Propunerea noastră este ca, odată cu regularizarea râului Cerna să se creeze o zonă de promenada de-a lungul Cernei, astfel încât turiștii și localnicii să se bucure de cel mai ionizat aer din țară”, ne-a declarat primarul Cristian Miclău.

Edilul orașului stațiune Băile Herculane a dorit să mulțumească conducerii Apele Romane Banat și tuturor factorilor implicați in realizarea acestei investiții in cel mai frumos loc din Romania, investiție care este la început de drum și care își urmează toți pașii pentru aprobare, semnarea contractului de finanțare și demararea lucrărilor.

spot_img

Actualitate