13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Și oțelarii pot plăti online impozitele și taxele locale

Politică

În an de criză cauzată de Covid-19, Primăria Oțelu Roșu vine în întâmpinarea cetățenilor care se gândesc de două ori dacă să mai revină acasă de la lucru din străinătate, doar pentru a-și mai plăti din taxe, sau să-și revadă rudele.

Din aceste zile atât locuitorii orașului de pe Valea Bistrei, cât și societățile comerciale ce își desfășoară activitatea pe raza orașului își pot plăti taxele, impozitele sau amenzile, on-line, accesând platforma ghișeul.ro, atât de pe teritoriul României cât și din străinătate.

Se pot plăti pe ghișeul.ro, după ce în prealabil se înregistrează un cont de utilizator, impozite și taxe stabilite de instituțiile publice înrolate în sistem precum si amenzi contravenționale cu deducerile aferente plății în 15 zile calendaristice.

De asemenea pot fi efectuate plăți aferente prestării oricărui serviciu public, inclusiv oricărui serviciu comunitar de utilitate publică, precum și orice plăți aflate în legătură, directă sau indirectă, cu prestarea respectivului serviciu public. Plata cu cardul prin Ghișeul.ro nu este comisionată.

spot_img

Actualitate