13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Se urnesc lucrurile pentru Spitalul Modular, la Caransebeș

Politică

Realitatea cruntă în care trăim, în care morții de Covid au ajuns doar un număr și vaccinarea i-a făcut pe toți oamenii să se creadă cercetători și specialiști în virusologie, urnește totuși lucrurile într-o direcție în care se duc cei mai mulți bani: Sănătatea!

Primăria Caransebeș a demarat lucrările de pregătire a amplasamentului noului spital modular. Astfel, în spatele Spitalului Municipal de Urgență, angajații Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare (Spații Verzi) au început lucrările de defrișare și toaletare a arborilor din zona respectivă.

Investiția este de 3 milioane de euro în acest spital modular, care va fi ca o anexă a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, cu acces direct din spital, iar, după ce pandemia va trece, spațiile amenajate la standarde europene vor putea fi folosite pentru ATI și pentru Secția de Infecțioase.

Despre utilitatea acestui spital modular city managerul Primăriei Caransebeș, Florin Bogdea a declarat:

Eu consider că va fi un plus pentru spitalul din Caransebeș, prin faptul că va fi realizată o secție de primire și tratare a pacienților Covid 19 la standarde înalte, și astfel pericolul de infectare cu acest virus va fi scos în afara unității medicale și bolnavii cu alte afecțiuni vor putea să se adreseze unității de Primiri Urgențe fără riscuri”.

spot_img

Actualitate