14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

În plină criză economică, un nou dezvoltator imobiliar la Caransebeș!

Politică

Omul de afaceri Petru Bona, de 15 ani în domeniul construcțiilor a ales să înceapă construcția primului bloc de locuințe, în municipiul Caransebeș!

Proiectul pilot va fi în zona Pieței Gugulanilor, pe malul râului Sebeș, într-un cartier liniștit și aproape de zona centrală. Dezvoltatorul Petru Bona, inginer constructor de meserie, prin proiectul lui își dorește să ofere calitate, siguranță, locuințe impecabile.

Mi-a plăcut meseria pe care mi-am ales-o, atunci când faci ceva cu plăcere și pricepere, piedicile si provocările nu te pot opri iar rezultatul poate fi un lucru desăvârșit. Lucrez in domeniu de mai bine de 15 ani, în Germania unde am avut șansa să lucrez 8 ani la o firma de construcții serioasă și unde am construit clădiri industriale, clădiri de birouri și rezidențiale și 6 ani în țară unde m-am axat pe clădirile rezidențiale. La început, am vrut sa plec spre Timișoara dar sunt legat de municipiul nostru și am dorit ca, prin acest proiect pilot să ridic standardul unei construcții noi, de la proiectare, la execuție și până la predarea la cheie”, spune Petru Bona.

Constructorul spune că proiectul prevede un bloc de locuințe cu parter, două etaje și mansardă, cu 8 apartamente, două pe nivel, pentru un grad de confort sporit. Blocul se află pe o suprafață de teren de 422 m.p., dispune de câte o parcare pentru fiecare apartament, inclusă in preț, iar curtea interioara va fi îngrădită și pavată cu dale.

Apartamentele au fiecare cate 61 m.p. utili + 13 m.p. balcoane, iar prețul variază intre : 50.990 euro, TVA inclus pentru varianta Standard și 55.000 euro, TVA inclus pentru varianta Premium.

Ne dorim ce este mai bun, mai confortabil si mai potrivit pentru viitorii proprietari. Proiectul este în construcție, suntem în grafic, iar lucrurile merg foarte bine, în această lună se montează acoperișul cu țiglă ceramică Leir, urmează în scurt timp închiderea cu tâmplărie PVC cu geam termopan marca Barrier și anveloparea clădirii cu polistiren de 10 mm EPS80. În timpul iernii se va lucra la interioare, termenul de predare la cheie fiind prevăzut în vara lui 2022”, spune Petru Bona, care a mai adăugat că așteaptă vizitatori de la jumătatea lunii octombrie când acoperișul va fi deja montat și începând cu această etapă a proiectului se vor putea face rezervări pentru cumpărători.

spot_img

Actualitate