25.7 C
Caransebeş
28.8 C
Reșița
24.7 C
Oţelu Roşu
vineri 22 septembrie 2023

Breaking News! Carnagiu pe DN 6, în apropiere de Caransebeş! 4 persoane decedate

Politică

În această seara a avut loc un accident rutier cu urmări deosebit de grave! 4 persoane, pasageri în aceeași mașină au decedat!

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 6 (E70), în zona localității Constantin Daicoviciu din județul Caras-Severin. Au fost implicate un TIR și un autoturism. În urma accidentului au rezultat patru victime, toate decedate.

Au intervenit, de urgență echipajele ISU Caras-Severin-Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu 1 ASAS, 1DESCA, 1 ambulanta SMURD și  Serviciul Județean de Ambulanta cu 2 ambulanțe.

Minute bune s-a acționat pentru extragerea victimelor. În prezent se circulă pe un singur sens de mers.

În accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, înmatriculat în Ungaria și un autoturism în care se aflau 4 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, din județul Caraș-Severin.

În urma accidentului toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au decedat.

Șoferul ansamblului de vehicule, în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani circula din direcția Lugoj spre Caransebeș, la intrarea în localitatea Constantin Daicoviciu dinspre Sacu, într-o curbă la dreapta, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers.

Echipa de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliției Municipiului Caransebeș se află în acest moment la locul evenimentului și efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

spot_img

Actualitate