25.7 C
Caransebeş
28.8 C
Reșița
24.7 C
Oţelu Roşu
vineri 22 septembrie 2023

VERDE pe 90% din suprafața Parcului Vicol! Primarul Cristian Miclău vrea execuția lucrării gata până la jumătatea lui octombrie

Politică

Un proiect grandios de reabilitare, a mai multor obiective turistice se derulează în stațiunea Băile Herculane. Valoarea investiției este de 3.500.000 de euro!

Proiectul de dezvoltare a infrastructurii de turism din Băile Herculane este finanțat din fonduri europene prin Axa 7.1 și prevede Reabilitarea Pieței Hercules din centrul vechi, a pieței 1 Mai, Parcului Vicol și a celor trei poduri: de la Pecinișca, de la Stadion și de la hotelul Golden Spirit.

Parcul va dispune de 90% spații verzi, unde vor fi plantați sute de puieți de arbuști și 10 % mobilier urban, fântână ornamentală cu jocuri de lumini și sunet și alei pietonale.

Va fi o oază de liniște și relaxare pentru turiștii care vor vizita stațiunea și nu numai și pentru localnicii care se vor putea plimba în zonă, vor putea admira spectacolul de lumini și muzică realizat de fântâna arteziană și să sperăm că până la jumătatea lui octombrie să fie gata acest parc”, ne-a declarat Cristian Miclău.

Pentru că este zonă centrală și parcările nu fac față în lunile estivale, primarul Cristian Miclău ne-a declarat că va lua în calcul construirea unei parcări supraterane, în zona centrală.

spot_img

Actualitate