16.1 C
Caransebeş
17.7 C
Reșița
15.1 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

Elevii din Oțelu Roșu, Băuțar și Târnova intră în online! Se îmbolnăvesc cadrele didactice

Politică

Ca urmare a infectării cu Covid-19 a unor cadre didactice mai multe școli și-au trimis elevii în online! Hotărârea a fost luată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Caraş-Severin (CJSU).

Ședința a avut loc ca urmare a înregistrării unor cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2 în rândul unor cadre didactice din unitățile de învățământ de la nivelul județului, ceea ce conduce la necesitatea suspendării cursurilor în unele clase.

Hotărârea nr. 105/21.09.2021 prevede aprobarea suspendării cursurilor şi trecerea în sistem on-line a unor clase din unităţi de învăţământ preuniversitar de la nivelul UAT-urilor Oţelu Roşu, Târnova şi Băuţar din judeţul Caraş-Severin începând cu data de 21.09.2021, care  prevede suspendarea cursurilor şi trecerea în sistem online a unor clase din cadrul unor unităţi de învăţământ preuniversitar de la nivelul UAT-urilor Oţelu Roşu, Târnova și Băuţar, din judeţul Caraş-Severin (Liceul Bănățean Oțelu Roșu, Școala Gimnazială Târnova, Școala Gimnazială Băuțar), începând cu data de 21.09.2021.

Prefectul Cristian Gâfu recomandă din nou vaccinarea personalului din cadrul instituţiilor publice, dar şi a populaţei, pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

spot_img

Actualitate