14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Toma Peica, la 30 de ani de activitate fotbalistică și 56 de ani de viață. La mulți ani!

Politică

Luni, 20 septembrie, este sărbătoare la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș! Șeful secției de Fotbal, Toma Peica, (Tomiță, cum îl strigă prietenii) împlinește 56 de ani! Un om modest, cu un bagaj de 30 de ani de activitate în lumea fotbalului.

Am aflat despre antrenorul care a pregătit generații de juniori la Caransebeș, că, din prima generație se numără și Dan Alexa, cea mai cunoscută personalitate a fotbalului românesc la ora actuală.

Dintre cei mai tineri sportivi, Toma Peica și-a pus amprenta în pregătirea și îndrumarea tânărului Damian Isac, care joaca la UTA Arad, precum și a lui Denis Radu, care joaca la ASU Politehnica Timișoara.

Pe lângă activitatea de profesor de la CSS Caransebeș, Toma Peica este licențiat UEFA „A”, antrenând echipa de Divizia B Fotbal Club Caransebeș, în urmă cu câțiva ani.

Rezultatele celor 30 de ani de activitate în slujba fotbalului rămân în memoria celor care iubesc acest sport, astfel că noi îi urăm succes în continuare, să descopere tinerele talente, să le coordoneze spre performanță, pentru ca în viitor, poate să avem, din nou la Caransebeș o echipă de fotbal a orașului, care să răzbească în liga a II a.

La mulți ani, domnule profesor!

spot_img

Actualitate