12.3 C
Caransebeş
11.8 C
Reșița
11.4 C
Oţelu Roşu
luni 26 februarie 2024

Două persoane arse în urma unui incendiu violent la Caransebeș. Una din victime transportată la București

Politică

Cele două persoane sunt fără adăpost și au suferit arsuri grave pe o suprafață foarte mare a corpului. Incendiul a izbucnit la fostul internat, care deservea elevii de la Traian Doda și Pedagogic, astăzi clădire dezafectată.

Apelul la 112 a venit în această dimineață, în jurul orei 03.54 și au intervenit de urgență pompierii Detașamentului Caransebeș cu două echipaje, cu două autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor și o ambulanță SAJ.

Incendiul s-a manifestat la casa scării, la intrarea în imobil, unde erau depozitate mai multe deșeuri textile.

În urma incendiului, două persoane, fără adăpost, au suferit arsuri grave, este vorba de o femeie, de aprox. 45 ani care se afla în interior și a suferit arsuri de grdele II, III și IV pe 95% din suprafața corpului și un bărbat, de aprox. 21 ani, care a ajutat-o să se evacueze, acesta suferind arsuri de gradul I la nivelul membrelor inferioare.

Ambele victime au fost preluate imediat de echipajul de pe Ambulanță și transportate la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, iar în cursul acestei dimineți femeia a fost preluată de un elicopter SMURD și transferată la Spitalul de arși din București.

Cauza probabilă a incendiului a fost țigară nestinsă. Au ars 2 uși de lemn, un pat și saltele.

spot_img

Actualitate