25.7 C
Caransebeş
28.8 C
Reșița
24.7 C
Oţelu Roşu
vineri 22 septembrie 2023

Pentru violență în familie, o femeie din Caransebeș riscă să-și piardă cei 3 copii

Politică

Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată aseară despre faptul că o femeie, într-un moment de furie, și-a bruscat copilul de 4 ani, pe tobogan, în parcul din zona centrală a municipiului, provocându-i acestuia o rană la nivelul frunții.

Minorul a fost transportat cu Ambulanța la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Femeia, însă, în vârstă de 30 de ani, bănuită de comiterea faptei, a fost internată fără voia ei la Secțiea de Psihiatrie a Spitalului, pentru a i se acordă îngrijiri specifice.

Polițiști de la Poliția municipiului Caransebeș au informat de urgență reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin care au dispus măsura plasamentului în regim de urgență a celor 3 copii minori ai femeii, de 1, 4 și 14 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

spot_img

Actualitate