13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Un bărbat a fost accidentat mortal la Caransebeș! Șoferul a părăsit locul accidentului

Politică

Astăzi de dimineață, la ora 05.44, a fost sesizat, prin apel 112, un accident rutier soldat cu decesul unui pieton.

Este vorba de un bărbat de aproximativ 65-70 de ani, care se pare că a fost lovit de un autovehicul în timp ce se deplasa pe marginea DN 58, la intrarea în Municipiul Caransebeș dinspre Reșița.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului rămânând deocamdată neidentificat.

Polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării autorului și stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

UPDATE:

ORA 15.00

În urma accidentului rutier din această dimineață, când un bărbat de 70 de ani, din județul Olt, a decedat, fiind lovit de un autovehicul pe DN58, la intrarea în municipiul Caransebeș, polițiștii au declanșat multiple activități pentru identificarea autorului, activități desfășurate atât în județul nostru cât și în județele limitrofe.

După aproximativ 4 ore de la producerea accidentului autorul a fost identificat de polițiștii din Deva.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Bosnia Herțegovina, care conducea o autoutilitară înmatriculată în străinătate.

Polițiștii desfășoară activități de cercetare în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

spot_img

Actualitate