32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Adrian Dumbravă confirmat în funcția de manager al Spitalului Caransebeș

Politică

După mai multe încercări de a scoate la concurs postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, s-au aliniat astrele pentru Adrian Dumbravă, mai ales că Adrian Cican a renunțat a se mai înscrie la concurs, deși își anunțase intenția cu două luni înainte.

La Concursul de astăzi, Adrian Dumbravă a fost singurul, după ce al doilea candidat înscris a fost eliminat din cursă pe motiv că nu a absolvit cursul de manager sanitar.

Adrian Dumbravă a obținut, prin concurs postul de manager pentru următorii 4 ani, timp în care gugulanii așteaptă de la el stabilitate și redresarea unității medicale din punct de vedere financiar, pentru că este cunoscut faptul că Spitalul Caransebeș se afundă de ani de zile în datorii.

Hopul cel mare trebuie să-l treacă mâine în ședința de Consiliu Local, când Dumbravă așteaptă votul pentru Organigrama Spitalului, o organigramă supusă aprobării cu luni bune în urmă de către Adrian Cican, însă cu câteva modificări din partea lui Dumbravă.

Tema proiectului de management a fost siguranța și satisfacția pacientului, m-am axat pe pacienți pentru că ei sunt cei mai importanți pentru noi. Am fost notat cu 9,75, notă generală și au mai fost întrebări din partea comisiei, avându-l ca președinte pe Florin Bogdea. Consilierii trebuie să aibă încredere în mine și echipa cu care plec la drum, pentru a vota organigrama spitalului de mâine, pentru că scopul meu principal este crearea de condiții bune pentru pacienți și redresarea spitalului”, ne-a declarat managerul Adrian Dumbravă.

spot_img

Actualitate