32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Să fie dezinsecție, dar să fie și eficientă!

Politică

Primăria Caransebeș pregătește a treia etapă de dezinsecție, efectuată de o firmă specializată, pentru luni 16 august, însă oamenii solicită ca acțiunea să fie mai intensă în zona Spitalului Municipal, unde pacienții sunt „terorizați” de țânțari.

Un lucru important pentru cetățeni este că, o dată cu etapa de dezinsecție de pe străzile din municipiul Caransebeș, de la ora 14 se va efectua și dezinsecția în interiorul scărilor de bloc, unde proprietarii au solicitat acest lucru, contra cost.

La anunțarea acțiunii pe pagina Primăriei Caransebeș unii cetățeni au solicitat o dezinsecție în principal de jur împrejurul Spitalului Municipal de Urgență, unde nu există site la geamuri și țânțarii își fac de cap, spre disperarea pacienților, dar și a oamenilor care ajung la Compartimentul de Primiri Urgențe.

Acțiunea de dezinsecție din interiorul scărilor de bloc intră în responsabilitatea Asociațiilor de Proprietari. Deținătorii de stupi de albine sunt rugați să-și ia măsurile ce se impun de protejare a stupilor.

spot_img

Actualitate