13.2 C
Caransebeş
12.7 C
Reșița
12.8 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Evenimentul anunțat de Dacus se anulează!

Politică

Spectacolele anunțate de firma Dacus, magazinul deschis la ieșirea din Caransebeș spre București, au fost anulate din cauza creșterii numărului de persoane infectate cu Covid-19 de pe raza localității Buchin.

Întrucât magazinul își are locația pe teritoriul comunei Buchin, organizatorii au fost anunțați să-și anuleze evenimentul, conform reglementărilor în rigoare.

Din păcate avem o veste tristă. Din cauza creșterii incidenței infectării cu noul coronavirus în localitatea Buchin, evenimentele organizate cu o ocazia aniversării unui an de la deschiderea magazinului DACUS au fost anulate. Pentru a preveni răspândirea bolii, autoritățile au decis să interzică organizarea de evenimente, astfel că ne vedem nevoiți să contramandăm toate acțiunile pe care ni le-am propus. Înțelegem, însă că sănătatea publică este mai importantă decât orice și promitem să revenim cu o aniversare pe măsură atunci când o vom putea face în deplină siguranță”, anunță reprezentanții Dacus, care mai precizează că surprizele se mută în magazin, făcând referire la promoțiile pe care Dacus le oferă în aceste zile.

spot_img

Actualitate