24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Adrian Dumbravă se înscrie la concursul de manager

Politică

După mai multe săptămâni de nesiguranță, actualul manager interimar al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș anunță participarea la concursul pentru funcția de conducere, din 30 august.

Într-o conferință de presă, managerul interimar Adrian Dumbravă a prezentat noua echipă managerială, care îi va sta alături până când vor fi organizate concursurile pe post:

Începând cu data de 26 iulie director medical este doamna Loredana Liuba, medic specialist pe secția de Interne, iar din 5 august director economic este domnul Marius Cazacu. Pentru această funcție de director economic se va organiza concurs în data de 6 septembrie, iar directorul medical este interimar pe o perioadă de 3 luni, timp în care se va organiza concurs pe post. Vreau să vă mai anunț și eu că m-am decis să particip la concursul pentru postul de manager, care va fi organizat în data de 30 august. Până atunci, la ședința ordinară de Consiliu Local din această lună, care va fi organizată, cel mai probabil după data de 20 august, voi veni în fața consilierilor locali cu o situație la zi a spitalului, cu soluții concrete de redresare a spitalului, ce am făcut până acum și ce vom face împreună pentru ca spitalul să reducă din datorii”, ne-a declarat Adrian Dumbravă.

spot_img

Actualitate