24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Cazurile de Covid cresc la spitalul Caransebeș

Politică

În ultimele zile, la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș s-au înregistrat 5 cazuri de pacienți, care, în urma testelor de laborator au fost confirmați cu Covid-19.

Directorul medical, Loredana Liuba ne-a precizat că dintre cei cinci doar o singură persoană are vaccinul administrat și, drept urmare, are o formă ușoară de Sars-Cov 2:

Cei 5 sunt internați pe secția de Medicină Internă, pe sectorul destinat pacienților de Covid-19 pozitivi și locuiesc în zona Caransebeșului. Toți au venit prin Urgență cu simptomatologii respiratorii și digestive. Două persoane, soț și soție au forme moderate și sunt dependenți de oxigenoterapie, alte două femei, internate de acum două zile, au venit cu simptomatologie digestivă la internare, în acest moment au nevoie de oxigen. Pacienții au vârste cuprinse între 50 și 70 de ani. De asemenea mai este internată o pacientă, singura dintre cei 5 vaccinată, cu formă ușoară, și astăzi au mai fost recoltate analize la alți doi suspecți, unul internat la Infecțioase, altul internat la Neurologie, cu un test rapid negativ la care se așteaptă rezultatul la RT PCR”, ne-a declarat dr. Loredana Liuba, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

spot_img

Actualitate