12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Drept la replica la declarațiile de presă ale managerului Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, Adrian Dumbravă

Politică

După apariția în Caraș Info a unui articol în care prezentam relațiile tensionate din Spitalul Municipal de Urgență dintre doi angajați TESA și managerul Adrian Dumbravă, se pare că sunt 3 angajați și au versiunea lor despre incidentul produs zilele trecute:

Orice om de bună credință, care constată un furt îl reclamă organelor abilitate nu sigilez un birou (după o săptămână de la ”constatare”) fără a încheia un proces verbal în acest sens sau a întruni o comisie legală (sechestrul de pe ușa este semnat de o singura persoană). Noi, de bună credință, în cursul zilei de luni 12.07.2021, am sesizat organele de politie, referitor la aceste aspecte, managerul dezinformează ca dosarul a fost găsit a doua zi, dosarul fiind găsit în aproximativ 5 minute, ceea ce denota faptul ca managerul a dorit doar un circ mediatic ieftin care să acopere incompetenta unor angajați, puși în funcții din punct de vedere politic, pentru care nu au nici o abilitate și pentru care primesc salarii și prime consistente din banii cetățenilor. De asemenea, managerul a ieșit public cu o declarație, că a încasat spitalul aproximativ 30.000 lei din colectare – vânzare fier vechi, lucru total nereal, neexistând aceasta sumă în extrasele de cont ale Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”, menționează 3 dintre economiștii Spitalului, care precizează că, în mod corect au sesizat organele de urmărire penală, pe cont propriu, după ce au fost sesizate toate instituțiile în drept,însă din păcate fără rezultat, spun ei.

Semnează ec. Ciortan Ana – peste 36 ani vechime, ec. Mălăescu Maria – peste 20 ani vechime și ec. Rujescu George – peste 3 ani vechime.

spot_img

Actualitate