21.7 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.8 C
Oţelu Roşu
duminică 14 aprilie 2024

Schimbările preconizate în Spitalul Caransebeș duc la măsuri extreme

Politică

Anunțata modificare a organigramei TESA a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș pune pe jar angajații unității sanitare care amenință cu plângeri la poliție. Managerul spune că tocmai care amenință nu sunt curați deloc!

Managerul Spitalului Caransebeș, Adrian Dumbravă preciza în emisiunea Oameni și Fapte că a evaluat munca angajaților pe posturile din organigrama TESA și are de gând să facă unele modificări. Numai ce au auzit această declarație și unii angajați au început să se simtă amenințați, ba mai mult să depună plângeri pe la Poliția Municipală.

Întrebat Adrian Dumbravă are o altă varianță care face referire la răutatea oamenilor și la faptul că organigrama deranjează pe unii angajați care, de ani de zile nu fac altceva decât taie frunze la câini pe bani grei:

Vă dau un exemplu am ajuns ca săptămâna trecută să dispară un dosar de la Contabilitate, când am amenințat că sigilăm biroul și aducem Poliția a doua zi a reapărut dosarul. Acum vineri pentru că a fost caniculă, am dat liber la angajați de la ora 14.00, dar un angajat de la aceeași Contabilitate care se afla în concediu a fost văzut că pleacă cu documente de la serviciu. Din nou am zis sigilați biroul vedem luni ce lipsește. Astăzi de dimineață acel angajat alături de o altă doamnă contabilă au venit la lucru parca nimic cu s-ar fi întâmplat și le-am zis că e foarte bine că sunt toți de față ca să vedem ce lipsește dintre documente. La auzul acestor vorbe d-na Maria Mălăiescu a început să țipe și, alături de al doilea angajat au ieșit pe ușă au încuiat, din nou biroul cu amenințări că merg la Poliție. Eu acum am o întâlnire la Reșița la Casa de Asigurări de Sănătate, vă dați seama că nu am timp de aceste jocuri ca de grădiniță, dar e clar că la TESA s-a format un cuib de viespii. Sunt oameni capabili, care își văd de treaba lor la TESA nu vreau să generalizez”, ne-a declarat Adrian Dumbravă.

Managerul Spitalului a mai precizat că dacă până la finalul programului biroul nu este descuiat și angajații nu se prezintă la lucru va fi nevoit să ia măsuri.

spot_img

Actualitate