24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Adrian Cican vrea conducerea Spitalului Caransebeș!

Politică

În orice condiții Adrian Cican anunță că se va înscrie la concursul pentru postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență care va avea loc în 30 august!

Deranjat de unele comentarii făcute la adresa sa, dar mai ales de unele informații pe care le-a primit din interiorul unității medicale de la oameni care îi sunt încă fideli, Adrian Cican a făcut unele dezvăluiri în emisiunea Oameni și Fapte cu atingeri directe la actualul manager Adrian Dumbravă, omul pus de Felix Borcean să vină cu o viziune nouă pentru a scoate spitalul din groapa în care se afundă:

Domnul Dumbravă spune că a redus din datoriile pe lună de la 1 milion la 300.000 de lei, dar a uitat să menționeze că nu a plătit datoriile la bugetul de stat de 1 milion de lei, de aici pare că s-a redus datoria lunară. Domnul Dumbravă spune că a renovat din banii lui un salon la Ginecologie, eu îi spun că paturile sunt de pe vremea mea din banii Primăriei pe care le-am achiziționat la începutul Pandemiei. Domnul Dumbravă vrea reduceri a organigramei TESA, eu îi spun că pe vremea mea erau 26 de oameni, dar am remarcat că s-au cam făcut angajări în ultimul timp. Eu vreau, pot și voi face, de aceea mă voi prezenta la concursul din 30 august”, ne-a declarat Adrian Cican, în prezent manager la Spitalul din Orșova.

Fostul manager al spitalului a mai declarat public că, la ora actuală încasările din Contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate de la Ambulatoriul Spitalului sunt de doar 5.000 de lei, ceea ce denotă că medicii nu-și onorează programul în ambulatoriu ceea ce înseamnă o lipsă de interes din partea conducerii actuale a spitalului.

spot_img

Actualitate