21.7 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.8 C
Oţelu Roşu
duminică 14 aprilie 2024

S-ar putea primi fonduri pentru reabilitarea secției de Neonatologie a Spitalului Caransebeș

Politică

Consilierii locali caransebeșeni s-au întrunit astăzi în ședință de îndată pentru a-și da votul unui proiect privind reabilitarea și modernizarea Compartimentului de Neonatologie al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

Proiectul, intitulat „Servicii medicale optime pentru reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală modernă a Secției de Neonatologie a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”, este finanțat prin Programul „Fondul Viață pentru Nou-Născuți” al Fundației Vodafone România, și se va derula în parteneriat cu Fundația Comunitară Banatul Montan și Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

Valoarea totală a proiectului este de aproape 1 milion lei, din care contribuția Municipiului Caransebeș este de 97.736 lei.

În baza acestui proiect se vor achiziționa incubatoare, lămpi de sterilizare și fototerapie, masă resuscitare, laringoscop, autoclav sterilizare biberoane, monitor funcții vitale, tunel fototerapie, injectomat, pătuțuri și cântare pentru bebeluși sau scaune de alăptat. Din fondurile alocate se vor realiza și lucrări de construcții și instalații noi.

spot_img

Actualitate