21.7 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.8 C
Oţelu Roşu
duminică 14 aprilie 2024

Două incendii s-au produs în weekend în Caraș-Severin

Politică

Primul incendiu a izbucnit la o gospodărie la Reșița, iar al doilea incendiu la Rusca Teregova, la un sălaș.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au intervenit de urgență, azi-noapte, cu un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere și un echipaj SMURD, la un incendiu, anunțat în jurul orei 00.00, care a cuprins o anexă (adăpost de păsări) a unei case din cartierul Câlnic, municipiul Reșița, foc care amenința să se extindă la întreaga gospodărie, din fericire nu s-au victime omenești. Salvatorii au intervenit rapid și au localizat incendiul în cel mai scurt timp, împiedicând astfel propagarea acestuia la întreaga gospodărie și salvând bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei.

          Din păcate, în urma incendiului, toate cele 40 de păsări aflate în adăpost au pierit, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică.

          Cel de-al doilea incendiu, anunțat în jurul orei 05.40, la care au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, a fost la un sălaș de animale (aprox. 40 m.p.) de pe raza localității Rusca Teregova, în momentul izbucnirii incendiului nu s-a aflat niciun animal în adăpost.

          În urma incendiului adăpostul a ars în totalitate, 80 de baloți de paie, o balotieră, 80 m.p. de tablă și 3 m.c. de cherestea, aflate în interiorul acestuia, fiind distruse și ele de incendiu, cauza probabilă a incendiului fiind acțiune intenționată.

spot_img

Actualitate