13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Documentele sunt semnate, să înceapă dezinsecția!

Politică

Primăria Caransebeș, prin Consiliul Local a delegat gestiunea pentru activitatea de dezinsecție pe raza municipiului societății de salubritate Transal Urbis.

Contractul de delegare a gestiunii activității de dezinsecție și deratizare are la bază combaterea dăunătorilor iar în acest an se va efectua în mai multe etape doar terestru, ne specifică primarul Felix Borcean:

Am parcurs toți pașii necesari pentru a putea efectua dezinsecția, așa cum am făcut-o și în alți ani, dar atunci nu s-a sesizat nimeni, acum toată lumea e cu ochii pe noi, asta înseamnă fii independent la Primărie. E o situație cu care ne-am obișnuit. Ne punem la punct ca să nu mai fie discuții și comentarii că de ce nu am făcut cu Transal-ul sau de ce apelăm la un operator privat, altul decât al nostru și suntem în linie dreaptă cu documentația și în cel mult două săptămâni putem să facem lucrări de dezinsecție. Ne-am propus să fie vreo patru sau cinci etape anul acesta pentru a scăpa pe cât posibil de țânțari”, ne-a declarat Felix Borcean.

Edilul a mai spus că va discuta cu firma care va efectua campania de dezinsecție pentru a vedea care va fi cea mai bună soluție în acest an, având în vedere că ar fi trebuit să înceapă mult mai devreme prima etapă.

spot_img

Actualitate